top of page
Ieškoti

Jogos atostogos Zen Miške

Ar svajoji apie atostogas, kuriose atsigautų tavo kūnas ir siela? Tuomet ši stovykla yra būtent Tau. Laikas čia bus skirtas pasinerti į save, kiekviename iš mūsų slypinčias galias, panaudojant jogos išminties raktą toms galioms atrakinti. Leiskite sau patirti ką reiškia būti jogoje, kur laikas priklauso tik Tau - būti tyrose vibracijose ir gryname ore.

Liepos 17 - 20 d. atsitrauksime į mišką, į praktikuojančių budistų buveinę „Zen mišką“. Tyrą, gražią erdvę, kuri sukurta būtent dvasinėms praktikoms, kur su lengvumu galime mėgautis vidine tyla ir patirti gilų jogos poveikį.



Stovyklą organizuoja Deima ir Raminta, patyrusios, daugiametę patirtį turinčios jogos mokytojos. Mes esame iš skirtingų jogos tradicijų, tačiau mus apjungia vienas bendras tikslas - išlaikyti bei skleisti tikrąją jogos reikšmę bei autentiškas, laiko patikrintas technikas. Mums svarbu sukurti saugią erdvę ir palaikyti kiekvieną praktikuojantį kartu. Stovyklos metu gyvensime joga, pilnąja šio žodžio prasme: hatha joga asanos, meditacijos, pranayama kvėpavimo pratimai, Himalajų Krija joga, savistaba, dėmesio valdymas, koncentracija, kontempliacija, tylos ir mantrų praktikos, skanus maistas, satviška rami aplinka, tyras Džiaugsmas ir Meilė. Atsitrauk į tylą ir pabūk su savimi, nes tik tyloje slypi ta tikroji išmintis, kurios ir ieškai.


Data: Liepos 17 - 20 d., atvykimas nuo 13 val., išvykimas 16:00 val.


Kaina: 370€

Taikome specialų pasiūlymą šeimos nariams. Tad jei jauti, kad Tave kviečia - registruokis.


Kas gali dalyvauti?


Visi yra laukiami, tiek jau praktikuojantys, tiek jau pažengę jogos keliu. Stovyklos metu jogos praktikos bus pritaikytos kiekvienam, pasiūlant labiau prieinamas ar gilesnes atliekamų pratimų variacijas.


Daugiau informacijos ir registracija čia:



Dovanok laiką sau!

30 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Bình luận


bottom of page