top of page
Ieškoti

Sveikas jogos kilimėlis

Ar žinojai, kad net ir jogos kilimėlis gali būti pagamintas iš toksiškų medžiagų žmogui bei gamtai ?


Nemažai rinkoje esančių jogos kilimėlių, dėja, nėra tokie draugiški žmogaus organizmui, tad džiaugiuosi, kad ilgi ieškojimai mane atvedė prie tokių, kurie nekenktų sveikatai bei įkvėptų kasdienei praktikai.


Tad, kokį kilimėlį pasirinkti?


Klaipėdos Jogos centre prekiaujame ekologiškais kelioniniais jogos kilimėliais, kurie dabar yra mano patys milimiausi! (ateityje turėsime daugiau).




Savybės:

* Tai jogos kilimėlis su stabiliu guminiu pagrindu. ir drėgmę sugeriančiu mikropluošto viršutiniu sluoksniu

* Itin plonas, gali būti sulankstomas.

* Pagamintas iš natūralių medžiagų, netoksiškas, biologiškai skaidomas, ekologiškas – vandens pagrindu pagaminto rašalo atspaudas, be cheminių medžiagų, be PVC ir be toksiškų klijų.

* Neslystantis paviršius: kuo daugiau prakaituojate, tuo geriau sukimbate su kilimėlio paviršiumi. Jei nesate pakankamai sušilę, tiesiog lengvai sudrėkinkite rankas ir kojas prieš pradėdami praktikas.

* Eglutės raštas ant guminės kilimėlio apačios užtikrins, kad kilimėlis išliks vietoje visos treniruotės metu.

* Aukščiausios kokybės, patvarus.


Sudėtis: Natūrali guma – kaučiuko pagrindas su aukščiausios kokybės veganišku mikropluošto paviršiumi.


Priežiūra: Valykite po kiekvienos praktikos jogos kilimėlį drėgna šluoste. Po to nusausinkite. Taip Jūsų kilimėlis išliks švarus ir kvapnus. Prieš suvyniodami kilimėlį įsitikinkite, kad jis sausas.


Naudojimas: Norint, kad delnai geriau sukibtų su kilimėlio paviršiumi nuo pat primųjų praktikų, rekomenduojame padaryti 1-2 minučių apšilimą prieš pradedant jogos praktiką, tam kad sušiltų delnai. Sukibimą taip pat galima padidinti papurškus kilimėlį vandeniu.


Svoris: Kelioninis mankštos kilimėlis sveria apie 1–1,2 kg

Dydis: 173 x 61 cm

Storis: 1 mm

Dovana: Pridedamas nemokamas nešiojimo diržas



Alternatyvūs didelių gamintojų jogos kilimėliai pagaminti iš natūralios gumos ir be kenksmingo PVC yra Manduka eKO kilimėliai. Šie yra 5mm storio, minkšti (aktualu tiems kieno sąnariai jautresni arba esant labai smulkaus sudėjimo). Atkreipkite dėmesį, kad ne visi Mandukos kilimėliai yra ekologiški, ir be pvc yra TIK eKO linija.

Taip pat, daug kas džiaugiasi, Mandukos eKO kelioniniais kilimėliais! (Tiems, kas keliaujate dažnai ir norite jogą ‘vežtis’ kartu Kelioniniai VISAI neslysta, yra labai lengvi ir malonūs. Paviršius kaip eKO kilimėlių. Tiesa, jie labai labai ploni, tad tikrai nepakeis įprasto kilimėlio. Tokį gerai kloti ant dažniausiai slidžių, sporto klubuose naudojamų, kilimėlių ar praktikuojant ant žolės ar kito minkšto paviršiaus.


Kur pirkti?


Pati pirkau Manduka iš www.sportuok.lt ir kitiems rekomenduoju! Aptarnavimas labai malonus ir greitas, plius suteikia galimybę mėgautis 10% papildoma nuolaida visoms prekėms su kodu: Ramintayoga10%


taip pat gali pirkti tiesiogiai iš gamintojo: https://eu.manduka.com ir gauti papildomą nuolaidą su kodu RAMINTAYOGA.


Pasidalink su draugu, kuriam aktualu





535 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comments


bottom of page