top of page
Ieškoti

Savo svajonių gyvenimą kuriame DABAR

Kad ir kur Tu esi dabar, kad ir ką išgyventum šią akimirką - Tu gali rinktis, tu gali pakeisti energijos kryptį ir judėti link savo svajonės jau dabar... žinau, kelionė nėra lengva iš pradžių. Pradžioje protas sukyla ir išstumia priešais tave tai, kas sunku iš praeities... tamsa bando tave sulaikyti, kad ir toliau jau paklustum.


Kokį save įsivaozduoji? Kokį įsivaizduoji savo gyvenimą? Visa tai gali tapti tikrove tik jei patikėsi Savimi, patikėsi Kūrėjo Gausa ir Meile. Tikėk pačiais gražiausiais dalykais ir tai tikrai gali materializuotis Tavo gyvenime. Tik patikėk. Tikėk Kūrėju sukūrusiu tobulą pasaulį, gamtą, absoliučiai tobulą Tave. Tikėk savimi, esančia Kūrėjo tęstinąja dalimi, tikėk ir viskas taps Tikra... mes gimėme iš Dieviškosios Šviesos ir Meilės, mes esame TAI. So Ham.


Pasaulis paskendo iš proto gimusiame baimės rūke, kur žmogus pamiršo kas iš tiesų yra ir kas iš tiesų yra atsakingas už jo paties gyvenimą ir pasirinkimus. Valdžia, daktarai, skiepai, vaistai, darbdaviai ir pan.? Ar tu gimei iš Dievo su trūkumails? Neišbaigtas? Toks kuriam reikia proto kūrinio, kad taptum pilnatviškas ir sveikas? Kas Tave sukūrė? Kas Tu esi? Patikėk Savimi. Patikėk savo kūno galia, patikėk savo minties ir tikėjimo galia! Patikek iš tikrųjų, ne truputį, ne kažkiek, bet absoliučiai patikėk savo Dieviškąja prigimtimi...


Taip pat suprask, kad tai kelionė, neatsiras stebuklas priešais tave be darbo, noro keistis, keisti minties įprastą kryptį užprogramuotą baimės link - į šviesą, lengvumą, gausą. Pradžia sunki, tarsi brautumeisi pro tirštą įsitikinimų ir slogių patirčių masę, kartais atrodo kad ta masė esi tu, kartais ji apgauna tave ir tu patiki ja. Tuomet kenti... O, atsigavęs vėl bandai skverbtis per ją, bet jau šį kartą tikėjimas stipresnis, jauti kaip jis tirpdo tą netikrą pasaulį aplink Tave, jauti savyje Dievo energiją, jauti, kad esi išvien su Kūrėju. Ir gal pasiseks tą kartą, gal prasibrausi, gal sekantis kartas bus sunkus vėl, bet kai tiki kas Esi - kažkada... Šviesa apgaubs ir niekur nebepasitrauks, ji ves tave į Tiesą.


OM TAT SAT


30 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

Comments


bottom of page