top of page
Ieškoti

Tu gali skleisti šviesą tamsoje



Ne jogos poza gydo, o tai, ką įsileidi į save, kai atsiduodi tėkmei ir leidi sau būti ramybėje, veikiamas net ir didžiausio streso ar įtampos - viduje ar išorėje. Poza padeda prieiti prie tų, dažnai sunkiai prieinamų ar užmirštų vietelių, kur gyvena įtampa ir nedarna: kūne, tamsos paveiktame prote, giliai pasąmonėje ir galiausiai - sieloje. Poza nukreipia energiją ten, kur turime pažvelgi - gilyn į Save, į kerteles, kuriose slypi mūsų būsenos priežastis, bet taip pat ir sprendimas.


Kad taptum pastabus, turi sąmoningai tobulinti save, ne savo pozą, o būseną pozoje, kaip ir kasdienėje akimirkoje. Tegul kvėpavimas tampa pulsacija, persmelk

iančia tavo esmę, ir suteikia aiškumo apdujusiam protui, užgožtai tavo širdžiai. Tik širdies vedinas, tik tuomet galėsi suprasti, kas yra Tikra: tavyje ir šiame pasaulio chaose ir veikti.


Praktikuok sąmoningą jogą, nebandydamas niekam nieko įrodyti. Įrodyk sau pačiam atrasdamas, kad TU GALI SKLEISTI ŠVIESĄ TAMSOJE.


Tikroji Dieviška prigimtis yra meilė ir gyvenimas Meilėje. Skausmas, baimė, bejėgiškumo jausmas - nėra meilė, tad ir nėra iš Dievo. Perkeiskime savo dėmesiu ir darbu savyje tai, kas nėra Dieviška į tai, kas yra iš Dievo: Meilė, Harmonija, Evoliucija ir Tiesa. Padėkime Dieviškumui augti savyje ir pasaulyje aplink mus! Kvėpuokime pilnais plaučiais grynu oru, sugerkime gamtą į save ir mokykimės iš jos, kad suprasti, kas patys esame šiame pasaulyje ir kokia mūsų rolė jame. Ar gyveni? Ar jauti savo širdį? Ar gyveni širdimi? Ar skleidi savo šviesą pasauliui?


Om



25 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską

留言


bottom of page